Mick Kramer Project

Egy blog zenéről, filmekről, könyvekről, játékokról és néhány saját projektről. mkproject@indamail.hu

Arckönyv

Falfirka

xfire

Legfrissebb hozzászólások

  • Kalocsai Viktor: Mint a játékból kiderült Yuri egy ex-specnaz os ezért szeribtem amíg az volt a specnaz is egy embe... (2015.12.29. 20:45) A Modern Warfare története
  • Kalocsai Viktor: Mint a játékból kiderült Yuri egy ex-specnaz os ezért szeribtem amíg az volt a specnaz is egy embe... (2015.12.29. 20:41) A Modern Warfare története
  • Mick Kramer: @DrNO: Nem, azt még nem láttam. :) (2014.02.03. 20:26) Millennium Trilógia
  • DrNO: Második kép. Bud Spencer a bal oldali lap tetején a bal arcát mutatja. A jobb oldalon középen pedi... (2014.02.03. 20:02) Egy régi rajongó...
  • DrNO: Pletyka szerint a negyedik rész kézirata az özvegynél megvan. Szerintem a könyvek jobbak, mint a f... (2014.02.03. 19:20) Millennium Trilógia
  • Utolsó 20

A hölgy sofőr

2012.04.06. 10:03 Mick Kramer

Múlthét csütörtökön volt egy eszméletlen buli az egyik miskolci kocsmában, ahol egy olyan dolog esett meg, amit azóta mindenkinek elmesélünk a baráti körből, hogy ők is nevessenek. A haverokat leszámítva próbáltuk titokban tartani, de mióta más karokon tanuló hallgatóktól is visszahalljuk a sztorit, azóta nem csinálunk titkot belőle, úgyhogy most ide is leírom. Azonban mielőtt belekezdenék le kell szögeznem, hogy én nem voltam jelen, csak a beszámolókból tudom, hogy mi történt.

Van egy barátunk, nevezzük Gézának, aki úgy issza a sört, hogy az valami hihetetlen. Négy másodperc alatt húzóra kiiszik egy félliteres korsót, ami elég szép teljesítmény. Persze a mi Gézánk az alkohol többi formáját sem veti meg. Ezen a nevezetes csütörtök este különösen a pálinka elpusztításában jeleskedett. Mikorra a K.O. szélére itta magát, de még cimborálni képes volt megtalálta magának az egyik legaranyosabb parasztgyereket (jó értelemben) akit valaha láttam, Kristófot. Beszélgettek, ölelgették egymást, erre megjelent egy másik barátunk, nevezzük Gergőnek. Gergő, az ölelgetésből azt szűrte le, ugyancsak részegen, hogy Géza bántani akarja Kristófot, amit ő nem hagyhat, ezért oda szól: "absántrodmegverklke" (ha bántod megverlek). Ezt Géza úgy értelmezte, hogy a mi Gergőnk bántani akarja Kristófot, amit ő nem hagyhat, ezért az a fura helyzet állt elő, hogy azon verekedtek majdnem össze, hogy melyikük védje meg Kristófot a másiktól. Ilyenek az igazi barátok.

Ez volt a bevezető, most jön a történet címadó része.
Tehát, Gézuka még tovább ivott. A haverkodós fázisból átcsúszott a mindenkibe belekötős fázisba  (Közben egy oszlopot ölelgetett azt üvöltve, hogy: Én egy tündérke vagyok!) Szóval mikor már a kelleténél jobban érezte magát egy másik barátunk, legyen mondjuk Béla, aki elkérte Géza mobiltelefonját azzal az indokkal, hogy engem felhívjon. Valójában Géza édesanyja volt a célpont. 
A beszélgetés Béluka és Géza-mama között:
- Csókolom, Béci vagyok, Géza egyik spanja. Úgy tudom, hogy majd tetszik jönni Gézáért.
- Szia, igen. Miért? Mikor menjek?
- Lehetőleg most. 
- Rendben. Indulok.

Ezt követően Géza kitalálta, hogy ő szeretne menni még tovább bulizni, úgyhogy irány a diszkó, hívjanak neki egy taxit. Kristóf és Gábor úgy döntöttek azt mondják, hogy már úton van a taxi. Géza örült.
Húsz perccel később megjelent Géza édesanyja a családi autóval. Béla és Kristóf támogatásában az est főszereplője odasétált a kocsihoz, behajolt az ablakon és azt mondta: "Kezitcsókolom!" 
Géza-mama ebből az egy(?) szóból leszűrte, hogy a fia részeg, ezért a vérnyomása hirtelen nagyot ugrott. Géza azonban ezzel mit sem törődve visszafordult barátaihoz és ezt mondta: "Srácok, úgy látom ma egy hölgy lesz a sofőrünk! - majd folytatta- Üljön valaki előre, mert nem szeretnék hülyeségeket beszélni."
Ezt követően annak is hangot adott, hogy nem hajlandó beülni a taxiba a haverjai nélkül, akik ezzel akkor már nem foglalkoztak ezért bevágták a kocsiba, Géza édesanyja pedig autóversenyzőket megszégyenítően elrajtolt.

Másnap hívtuk Gézát, hogy ugyan mesélje már el mit kapott otthon ezért. Azt nem kívánta részletezni, azt viszont elárulta nekünk hogyan folytatódott a történet a kocsiban. Mikor észrevette, hogy a taxi nem a diszkó felé megy megpróbált kiugrani az autóból.
Köszönjük Géza! 

Az este tanulsága: Ha annyira bepálinkázol, hogy a saját anyádat sem ismered meg, akkor azt a barátaid előtt tedd, hogy el tudják mesélni annak, aki nem volt ott! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mkproject.blog.hu/api/trackback/id/tr964367142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása