Mick Kramer Project

Egy blog zenéről, filmekről, könyvekről, játékokról és néhány saját projektről. mkproject@indamail.hu

Arckönyv

Falfirka

xfire

Legfrissebb hozzászólások

  • Kalocsai Viktor: Mint a játékból kiderült Yuri egy ex-specnaz os ezért szeribtem amíg az volt a specnaz is egy embe... (2015.12.29. 20:45) A Modern Warfare története
  • Kalocsai Viktor: Mint a játékból kiderült Yuri egy ex-specnaz os ezért szeribtem amíg az volt a specnaz is egy embe... (2015.12.29. 20:41) A Modern Warfare története
  • Mick Kramer: @DrNO: Nem, azt még nem láttam. :) (2014.02.03. 20:26) Millennium Trilógia
  • DrNO: Második kép. Bud Spencer a bal oldali lap tetején a bal arcát mutatja. A jobb oldalon középen pedi... (2014.02.03. 20:02) Egy régi rajongó...
  • DrNO: Pletyka szerint a negyedik rész kézirata az özvegynél megvan. Szerintem a könyvek jobbak, mint a f... (2014.02.03. 19:20) Millennium Trilógia
  • Utolsó 20

Egy remek kezdeményezés

2011.05.20. 12:03 Mick Kramer

 Sajnos, a legtöbb külföldi cég, amelyik játékok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, csak ritkán gondol kicsiny hazánkra. A legtöbb játékos nagy fájdalmára, csak elvétve adnak ki játékokat, már eleve magyar nyelven. Igaz, hogy a készülnek honosítások, de azok általában minőségileg elmaradnak attól, amit az eredeti gyártó tudott volna produkálni.

A napokban jelentette be az IGN, hogy 2011 novemberében megjelenik a Call of Duty 8. része (!!! - én magam még mindig csak az első négy résszel játszom), a Modern Warfre 3. 

A hazai Acitivsion képviselet, név szerint a Magnew Kft. megpróbálja elérni, hogy ez a játék végre magyarul kerülhessen a magyar boltok polcaira. Ehhez indítottak egy felmérést, amellyel azt próbálják bebizonyítani az amerikaiaknak, hogy igenis érdemes magyarul kiadni ezt (vagy akár a többi) játékot.

http://www.bakeronline.hu/news.php oldalon megtaláljátok a többi ezzel kapcsolatos infót, valamint innen érhető el a "kérdőív" is.

Kérek mindenkit, hogy támogassa ezt a remek kezdeményezést!

 

 (A tegnapi Windows reinstall után úgy gondoltam elérkezett a Google Chrome ideje... aztán ezen bejegyzés írása közben kezdhettem is telepíteni a Tűzrókát, mert a Chrome nem alkalmas bejegyzések szerkesztéséhez. Kapásból nem lehet a beillesztett képek méretét állítani...szuper...  -.-')

A bejegyzés trackback címe:

https://mkproject.blog.hu/api/trackback/id/tr972918977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása